2n TRIMESTRE FEAC ESO I BATXILLERAT 2016-2017


21 març 2017 Responsabilitat,normes i familia from JORDIMELE


La responsabilitat és la capacitat que tenen els nostres fills per dur a terme compromisos adquirits i assumir les conseqüències de les seves accions; però en la nostra societat s’ha estès la idea que per tal que els noies i noies siguin feliços se’ls ha d’evitar dificultats i contrarietats, i així sense voler, se’ls sobre protegeix.

La confiança compromet i dóna força, perquè ningú no vol decebre les persones que estima i que l’estimen; per això cal crear espais per fer créixer aquesta confiança, generar seguretat, donar oportunitats, cal entendre les pors i sobretot acceptar que els errors i els conflictes formen part de les relacions humanes.

Aconseguir tot això  és un acte cada cop més heroic, quan és tan difícil la conciliació entre la vida laboral i la familiar. Al capdavall, la família és una estructura vulnerable i fràgil que es pot trencar quan se la sotmet a molta pressió, i això té un cost emocional, social i educatiu elevadíssim per a un país.En podem parlar en aquestes trobades; ens uneix l’afecte, la complicitat i una finalitat en majúscula: l’educació dels vostres fills, els nostres alumnes.  Gaudim-ne!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada