3R TRIMESTRE ESO I BATXILLERAT 2017-2018



En aquesta trobada FEAC (Família Escola Acció Compartida) tractarem un tema molt interessant, com és L’ÚS SEGUR I RESPONSABLE DE LES XARXES, és a dir, l’educació i els riscos a les xarxes socials.

Internet ha esdevingut el medi natural per a una generació de joves que utilitzen des de ben petits els mòbils, les tauletes o els ordinadors per jugar, comunicar-se, participar en xarxes socials, informar-se o aprendre.

Els estudis de recerca indiquen repetidament que, malgrat utilitzar les tecnologies digitals cada vegada a edats més primerenques, la majoria d’infants i adolescents no són conscients de fins a quin punt comparteixen informació personal ni coneixen les repercussions que pot tenir la seva petjada digital per al seu futur.

El ciberassetjament o el grooming és una de les preocupacions que tenen, sense saber com actuar en cas de patir-lo o detectar-lo en d’altres.

Totes aquestes qüestions formen part de la competència digital que cal adquirir per desenvolupar-se de forma segura i responsable al món digital. El món serà digital o no serà!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada