1R TRIMESTRE ESO I BATXILLERAT 2019-2020


Dialeg i adolescencia from JORDIMELE


Hem reflexionat sobre el diàleg i l’adolescència i això ens portarà a reflexionar també sobre sentiments, emocions i el sentit de la vida.

Viure és un art, una ocupació, i requereix consciència, amor, humilitat. Aprenem a caminar, a llegir, a escriure, però no sabem res sobre l'ofici de viure. La felicitat és una conquesta i va de la mà d'una tasca personal. No es tracta de descobrir nous paisatges, sinó de contemplar els antics amb ulls nous.

A la vida se'ns ofereix contínuament diferents oportunitats que de vegades deixem passar, altres les aprofitem el millor que podem i sabem. Aquesta convivència és una més, podem quedar-nos mirant com passa el tren de la vida al nostre costat, o podem pujar al tren i implicar-nos, donant tot el que tenim, el millor que tenim. El centre de tot plegat és pensar que tot jove, tota persona té un lloc per créixer, per avançar, una oportunitat, una esperança.

Dotar la vida de sentit és l’aprenentatge més important a que ens enfrontem des de que naixem, ens hi juguem la felicitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada