2N TRIMESTRE ESO I BATXILLERAT 2022-2023

 

EDUCAR EN L'ESFORÇ

La segona trobada FEAC (Família Escola Acció Compartida) tracta un tema molt interessant, com és EDUCAR EN L’ESFORÇ: El valor de l'esforç ens ajudarà a ampliar al màxim les capacitats que portem dins per obtenir uns millors resultats. També ens permetrà vèncer i superar els obstacles en els diferents àmbits de la nostra vida (l'escola, la família, els amics...). Aquest material ha estat extret del butlletí núm. 103.

La segona trobada d’aquest curs va ser el dimarts 14 de març a les 6 de la tarda, a l’edifici del carrer Sallarès i Pla, 40.

 L'esforç és la capacitat que tenen els vostres fills/es de treballar durant un temps continuat per aconseguir uns objectius determinats. Per assolir qualsevol fita o objectiu és necessari esforçar-se.

 La bona disciplina de forma gradual transformarà un adolescent en un adult responsable, respectuós amb els altres, autònom i amb una bona autoestima. Establir límits raonables evitarà criar un infant massa protegit.

 Les persones hem de treballar la vida interior per tenir fortalesa, saber quina és la nostra identitat, les nostres conviccions, per saber què volem fer amb la nostra vida. Cal reflexió, autoanàlisi, capacitat d’endinsar-se en un mateix, aprofundir, interioritzar. Són pràctiques que hem d’ensenyar a tothom.

 L’escola, junt amb les famílies, hem de fer una gran transformació per recuperar l’individu i la seva capacitat reflexiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada